Szilikongumi kategóriák

Szilikongumi csövek

Szilikon zsinór

Szilikon lapok, lemezek

Önthető szilikon rendszerek

Szilikongumi ragasztók

Hőálló szilikon zsírok

Szilikon olaj és emulzió

Szilikon gyártás videók

Keresett kifejezések

szilikonzsír, teflonos szilikonzsír, szilikon szigetelő cső, 5x6, cső, szilikon sík lap, SOFA ablak profil,szilikon tömlő, szilikon vezeték, 6x6 szilikonszalag, szilikon cső, 10x14 szilikon cső, FBS ragasztó, F.B.S szilikon, Kétkomponensű önthető szilikon, RTV szilikongumi, szilikongumi cső, szilikon paszta, E-43, rugalmas ragasztó, szilikon zsinór, szilikon szalag, szilikon kaucsuk, öntőforma, szappan öntőforma, U profil, 6x6 szilikon szalag, szilikongumi profil, szilikon cső, szilikon p profil, szilikon ragasztó, szilikon öntés, szilikon profilok nyílászárókhoz, ajtótömítés, szilikon ajtótömítés, szilikon lemez, 200x200x1 mm lemez, szilikon o profil, szilikon gyanta, szilikon formagumi, hőáló lapok, szilikon furatos szalag, fedél tömítés, pálinkafőző tömítés, vegyszerálló tömítések, o gyűrűk, szilikon csokiforma, FBS kartusos szilikon, E-41 szilikongumi ragasztó, szilikon átlátszó csövek, hőálló szilikon csövek, vegyszerálló öntő gumi, SOFA szilikon ablaktömítés,szilikon autókláv tömítés, szilikon ablak tömítés, orvosi szilikonok, egészségügyi szilikon, oéti szilikon, FDA szilikongumi, szilikongömbzsinór, 6x10 szilikon cső, 8x16 szilikongumi cső, beágyazó szilikon, szilikon keverék, 800x600x4 lemez, pék kemence tömítés, sofa ablak profil, nútbahengerelhető szilikon, szilikon ablaktömítés, vákuumasztal tömítsek, embrió pótló szilikon profil, szilikon olaj, futópad olaj, szilikon zsír,  grafitos zsír, teflonos szilikon zsír, hőátadó olaj, szilikon p profil, szilikon autóápoló,szilikongumi lemez, M100 szilikon olaj, pálinkafőző karima, olcsó szilikon cső, hőálló szilikon profil, szilikon profil, szilikon U profil, szilikon zsír, kemce ajtó tömítés, hőálló szilikon profil, vákuumszekrény tömítés, szilikon zsinór, sziliko u profil, szilikon webáruház

Szilikon hírlevél

Szilikon alapanyagok keverése
   


Szilikon alapanyagok keverése

 

Szilikon keverék "A"
(extrúziós technológiához)

A  begyorsított szilikon alapanyag az alábbi gombra kattintva megrendelhető

A Wacker R 401-es szériájú alapanyagait saját hengerszékünkön keverjük technológia készre, hogy az Ön feledata csupán csak a felhasználás legyen. A technológia kész coumpand tartalmazza a térhálósítót (gyorsítót), amennyiben szükséges a festéket és a hőstabilizátort is. Az "A" keverékspeciálisan olyan felhasználók számára ajánljuk, akik lenyomatot, öntőformát, spiáter korongot szeretnének készíteni szilikon kaucsukból. Mivel cégünk csak és kizárólag szilikon termékgyártásra szakosodott így számunkra csupán a felhasználással szemben támasztott követelményeket kell közölni a mi feladatunk a megfelelő receptúra kiválasztása, mely 100% kielégíti a végtermékre vonatkozó előírásokat. Cégünk működése óta a Wacker Elastosil szinte teljes termékpalettáját kipróbáltuk az általános szilikonoktól egész a high-tech szilikongumikig. Gyártmányaink között szerepel olajálló, -90°C-ig hidegálló, extrém 90ShA kemény és 20ShA lágy, nagytisztaságú platina katalizátoros orvosi minőségű és vezetőképes szilikon kaucsuk is. Felhasználóink számára ingyenes technológiára vonatkozó  tanácsokkal szolgálunk, hogy bárki számára megvalósítható legyen a partnere elvárása.

Webáruházunkban megrendelhető szilikonkeverék az Elastosil R 401-es szilikon termékcsaládból előállított coumpand. Az ár csupán 40 ShA, 50 ShA, 60 ShA, 70 ShA, 80 ShA keménységre vonatkozik, mely tartalmazza a térhálósító a hőstabilizátor és a festék árát is. Az ettől eltérő igényekre árajánlatkérés után tudunk csak árat adni, ezért kérjük e-mailben, vagy telefonon vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal.

Az "A" szilikon keverék vulkanizálásához csupán a hőmérséklet megléte szükséges, így egyszerűen légcirkulációs kemencében vulkanizálható. Fontos, hogy az égetés során felszabaduló peroxid a kemence térből kijuthasson, hogy a vulkanizáció megfelelő mértékig végbemehessen. A felszabaduló peroxid ártalmas anyag így a hőkezelés során fokozott figyelem szükséges, illetve a vonatkozó biztonságtechnikai és munkavédelmi előírások betartása kötelező!


Technológiakész Wacker Elastosil szilikon keverék elsősorban ötvösök, ékszerészek részére. A keverék 1 kg-os kiszerelésben 10 mm vastag lapban előkészítve, igény szerint színezve. Kemencében térhálósítható.
Szilikon keverék "B" (préstechnológiához)A préseléshez begyorsított szilikon alapanyag az alábbi gombra kattintva megrendelhető

A Wacker R 401-es szériájú alapanyagait saját hengerszékünkön keverjük technológia készre, hogy az Ön feledata csupán csak a felhasználás legyen. A technológia kész coumpand tartalmazza a térhálósítót (gyorsítót), amennyiben szükséges a festéket és a hőstabilizátort is. A "B" keverék speciálisan a kis prés üzemeknek van fenntartva, ahol a hengerszék megléte, vagy annak tisztasága szab gátat a saját keverék elkészítésének. Mivel cégünk csak és kizárólag szilikon termékgyártásra szakosodott így számunkra csupán a késztermékkel szemben támasztott követelményeket kell közölni a mi feladatunk a megfelelő receptúra kiválasztása, mely 100% kielégíti a késztermékre vonatkozó előírásokat. Cégünk működése óta a Wacker Elastosil szinte teljes termékpalettáját kipróbáltuk az általános szilikonoktól egész a high-tech-ig. Gyártmányaink között szerepel olajálló, -90°C-ig hidegálló, extrém 90ShA kemény és 20ShA lágy, nagytisztaságú platina katalizátoros orvosi minőségű és vezetőképes szilikon kaucsuk is. Felhasználóink számára ingyenes technológiára vonatkozó  tanácsokkal szolgálunk, hogy bárki számára megvalósítható legyen a partnere elvárása.

Webáruházunkban megrendelhető szilikonkeverék az Elastosil R 401-es szilikon termékcsaládból előállított coumpand. Az ár csupán 40 ShA, 50 ShA, 60 ShA, 70 ShA, 80 ShA keménységre vonatkozik, mely tartalmazza a térhálósító a hőstabilizátor és a festék árát is. Az ettől eltérő igényekre árajánlatkérés után tudunk csak árat adni, ezért kérjük e-mailben, vagy telefonon vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal.

A "B" szilikon keverék vulkanizálásához a hőmérséklet és a nyomás egyidejű megléte szükséges, bármelyik tényező hiánya a termék nem megfelelő süléséhez vezet.


Szilikon keverékeinkhez választható színezékek:
Szilikon keverékeinkhez választható hőstabilizátorok:1 kg készrekevert szilikon alapanyag "A", "B" ára egységesen: 3982 HuF/Kg


Az ár tartalmazza az alapanyag, a térhálósító, a hőstabilizátor, festék és a keverés díját!


Átvétel:
GLS előreutalás: 1550 Ft, GLS utánvét: 1715 Ft, Személyes átvétel: 1097 Bp. Kén utca 8. J épület

Megrendelés:

Telefon: 06-30-327-7255, email:info@sariszilikon.hu, webáruházi felületen keresztül

Szakmai információk, formakészítési, öntési vagy a termékkel kapcsolatos információk kérhetők az alábbi elérhetőségeken:

Sári Gábor / szakmai vezető, ügyvezető
Tel: 06-30-648-1665
email: sari.gabor@sariszilikon.hu


Sári Gábor István / mérnök üzletkötő
Tel: 06-30-327-7255
email: sari.gistvan@sariszilikon.huH-1097 Budapest Kén utca 8.
Térkép!
Hétfőtől-Csütörtökig 7:45-17:00
Pénteken
7:45-14:00
Tel: 06-30-327-7255, 06-30-648-1665
Email: info@sariszilikon.hu


Termékeinket megtalálhatja az Árgép rendszerében is, így meggyőződhet termékeink alacsony és versenyképes árairól!

Az oldalon található minden szöveg es és képi információ a Sári Szilikonfeldolgozó Kft. saját tulajdona. Ezen anyagok bármilyen jellegű felhasználása, más hasonló oldalon való szerepeltetése, megjelenítése, másolása vagy átültetése a vásárlók megtévesztése, félrevezetése végett 1996. évi LVII. törvény értelmében szigorú jogi büntetést von maga után!


Bevásárlókosár

Elérhetőségeink


Elérhetőségek

Sári Gábor /
ügyvezető, szakmai vezető

06-30-648-1665 / sari.gabor@sariszilikon.hu

Ifj Sári Gábor /
kis és nagykereskedelmi értékesítés

06-30-327-7255 / sari.gistvan@sariszilikon.hu

Sáriné Sz. Terézia /
számlázás, minőségügy

06-30-611-0301 / info@sariszilikon.hu


Telefonos rendelés:
06-30-611-0301
06-30-332-6670


Szakmai információk:

06-30-327-7255
06-30-648-1665

Vevőszolgálat:

06-30-611-0301
ugyfelszolgalat@sariszilikon.hu


Gyártói weboldal:

www.szilikonfeldolgozo.hu

www.sariszilikon.hu

Szilstrip szilikon profil

Nútba hengerelhető Szilstrip ablak és ajtószigetelő szilikonprofilok a Sári Szilikonfeldolgozó Kft gyártmány palettájából

Nyílászáró tömítés

Áraink:

Ø6 mm Szilstrip szilikonprofil 89 FT/m+Afa

Ø8 mm Szilstrip szilikonprofil 94 FT/m+Afa

Ø10 mm Szilstrip szilikonprofil 104 FT/m+Afa

Ø12 mm Szilstrip szilikonprofil Brutó 130 FT/m+AfA


További nyílászáró profilok


Rendelését mennyiségi felárak nélkül igény szerint GLS futárszolgálattal juttatjuk el az Ön számára. Üzemünkben személyes átvétellel is vásárolhat ahol betekintést nyerhet a szilikon termékek előállításába.

Szilikon termék ajánló


Akciós szilikon termékek

800x600x3 mm-es szilikon lemez
800x600x3 mm-es szilikon lemez

bruttó 10.515 HUF
AKCIÓ! - 7%
bruttó 9.820 HUF

További akciós termékek

Futópad szilikon olaj


Szilikon olajok futópadok kenéséhez optimalizálva.
Kiváló kenés és hosszú élettartam, még extrém terhelések és
hőmérsékletek mellett is megörzik kenő és csúsztatóhatásukat.


Wacker AKM-750, Wacker AK M-1000


A termék a következő kiszerelésekben érhető el:
250 ml
500 ml
1000 ml
5000 ml

Szilikon hotlineNagyobb mennyiségű és viszonteladói igény esetén, vagy a webáruházban nem található termék miatt kérje egyedi ajánlatunk.

Azonnali információkérés vag
y alkalmazástechnikai problémák kezelése.

Vendégkönyv

Vásárlói vélemények:
Itt várjuk a keves vásárlóink véleményeit,
mert minden egyes értékelés segít,
jobbá és egyedibbé tenni az oldalunkat és
szilikon termék kínálatunk.
 

A hazai szilikonpiacon elsőként kaptuk meg
a megbízható cég program elismerését, melyet a
vásárlói vélemények alapján ítéltek meg a
Sári Szilikonfeldol
gozó Kft. részére.A Sári Szilikonfeldolgozó Kft. gyártási és
keresekedelmi tevékenységét
MSZ EN ISO 9001:2009
minőségügyi rendszer ellenőrzi és tanusítja.
A Sári Szilikonfeldolgozó Kft webáruházának
kialakításában és működtetésében a hatályos
jogi és fogyasztóvédelmi és adatvédelmi szempontok
figyelembevételével végezzük a feladatainkat.

Friss információk, hírek és némi háttér arról,
hogy kik vagyunk és mit képviselünk. Egy vidám családi
csapat vagyunk egy szakmai és barátságos webáruház mögött.


Webáruház készítés és bérlés

0.24 mp
HÍRLEVÉLSzilikongumi lemez    Szilikon lap    Szilikongumi lap    Szilikon zsinór    Szilikon gömbzsinór    Szilikongumi ragasztók    Szilikon tömítőpaszta    FBS szilikon ragasztó    Szilikon csúszásgátló    Szilikon cső    Szilikon tömlő    Szilikon izoláló cső    Szilikon szigetelő csövek    Kondenzációs önthető szilikonok    RTV-DC műgyantaálló önthetőszilikon    RTV 2 önthető szilikongumi    RTV C1 beágyazó önthető szilikon    RTV V1 Hőálló önthető szilikon    Élelmiszeripari önthető szilikon    Önthető szilikon katalizátorok    Önthető szilikon színezékek    Szilikon lapos tömítés    Szilikon karima    Egyedi szilikon pálinkafőző tömítés    Szilikon profilok    Szilikon alapanyagok keverése    Szilikon coumpand    Szilikon keverék préseléshez    Borász szilikon dugó    Horgászati szilikonok    Szilikon D profilok    RC modell szilikon cső    Négyzet szilikonszalag    Szilikon olaj webáruház    Szilikon olaj M-50    Szilikon olaj M-100    Szilikon olaj M-350    Szilikon olaj M-500    Szilikon olaj M-750    Szilikon olaj M-1000    Futópad szilikon olaj    Wacker szilikon ragasztók    Wacker E 41 szilikonragasztó    Wacker E 43 szilikonragasztó    Wacker E 43 N FDA szilikonragasztó    Enbrió kiváltó szilikon tömítés    Általános szilikonzsír    Grafitos szilikonzsír    Teflonos szilikonzsír    Élelmiszeripari szilikonzsír    Hőálló kávégép szilikonzsír    Sári Szilikonfeldolgozó Árgarancia

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés