Szilikongumi kategóriák

Szilikon gyártás videók

Szilikon hírlevél

Keresett kifejezések

szilikonzsír, teflonos szilikonzsír, szilikon szigetelő cső, 5x6, cső, szilikon sík lap, SOFA ablak profil,szilikon tömlő, szilikon vezeték, 6x6 szilikonszalag, szilikon cső, 10x14 szilikon cső, FBS ragasztó, F.B.S szilikon, Kétkomponensű önthető szilikon, RTV szilikongumi, szilikongumi cső, szilikon paszta, E-43, rugalmas ragasztó, szilikon zsinór, szilikon szalag, szilikon kaucsuk, öntőforma, szappan öntőforma, U profil, 6x6 szilikon szalag, szilikongumi profil, szilikon cső, szilikon p profil, szilikon ragasztó, szilikon öntés, szilikon profilok nyílászárókhoz, ajtótömítés, szilikon ajtótömítés, szilikon lemez, 200x200x1 mm lemez, szilikon o profil, szilikon gyanta, szilikon formagumi, hőáló lapok, szilikon furatos szalag, fedél tömítés, pálinkafőző tömítés, vegyszerálló tömítések, o gyűrűk, szilikon csokiforma, FBS kartusos szilikon, E-41 szilikongumi ragasztó, szilikon átlátszó csövek, hőálló szilikon csövek, vegyszerálló öntő gumi, SOFA szilikon ablaktömítés,szilikon autókláv tömítés, szilikon ablak tömítés, orvosi szilikonok, egészségügyi szilikon, oéti szilikon, FDA szilikongumi, szilikongömbzsinór, 6x10 szilikon cső, 8x16 szilikongumi cső, beágyazó szilikon, szilikon keverék, 800x600x4 lemez, pék kemence tömítés, sofa ablak profil, nútbahengerelhető szilikon, szilikon ablaktömítés, vákuumasztal tömítsek, embrió pótló szilikon profil, szilikon olaj, futópad olaj, szilikon zsír,  grafitos zsír, teflonos szilikon zsír, hőátadó olaj, szilikon p profil, szilikon autóápoló,szilikongumi lemez, M100 szilikon olaj, pálinkafőző karima, olcsó szilikon cső, hőálló szilikon profil, szilikon profil, szilikon U profil, szilikon zsír, kemce ajtó tömítés, hőálló szilikon profil, vákuumszekrény tömítés, szilikon zsinór, sziliko u profil, szilikon webáruház
Technikai információk szilikonokhoz


Szilikongumi termékek technikai és kiválasztási segédleteiSzilikon alapanyagok általános tulajddonsági

Szilikon termékeinket a német Wacker GMBH által gyártott  nagytisztaságú polisziloxán polimerekből készítjük ISO 9001:2009 minőségirányÍtási renszer felügyelete mellett. Termékeink elsősorban a melegen vulkanizált (HTV) szilikon termékek közé tartoznak, de készítünk és értékesítünk egyedi receptúrák és igények szerinti szilikon keverékeket és önthető szilikonokat is, hogy minden felhasználónk megtalálhassa a számára legoptimálisabb szilikon alapanyagot, vagy szilikon terméket. A Sári Szilikonfeldolgozó Kft. gyors és profi megoldást kínál igényes vásárlóknak az ipar és magánszektor felhasználóinak.  Miért pont a szilikongumi alapanyag?:
 
- kiváló rugalmasság és elasztikusság
  - kimagasló elektromos szigetelő tulajdonság
 - jó hő és hidegállóság
  - széles hőmérsékleti felhasználhatósági intervallum  (tulajdonságait széles hőmérsékleti
tartományon bellül is megőrzi)
- nagyfokú kémiai tisztaság (egészségügyi, élelmiszeripari, gyógyszeripari felhasználás)
  - kitűnő UV és ózonállóság (kültéri és szabadtéri felhasználhatóság)
  - rossz hővezető (ideális hőszigetelő alapanyag)
  - sterilizálható szilikon termékek
  - megfelelő felületkezeléssel szinte minden anyaghoz ragasztható.
  - magas ellenállás nagyenergiájú sugárzással szemben
  - hőbomlása 400C fölötti
  - anyagában tökéletesen színezhető
  - jó víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik, nem penészedik és nem foltosodik  


 
 

 A képekre kattintva elérheti a kívánt téma táblázatos összefoglalóját


Szilikon mechanikai tulajdonságaiSzilikon alapanyagainkat a Wacker Chemie AG gyártja és fejleszti Németországban precíz és szigorú gyártási és minőségi követelmények mellett. A bázisanyagaink tiszta, töltő és segédanyagot nem tartalmazó poilsziloxánpolimerek. A legjellemzőbb adat egy szilikon alapanyaggal kapcsolatban az a keménység. Mértékegysége a szilikon iparon belül a Shore A. Ez az adat, mint anyagjellemző meghatározza a végtermék szinte minden mechanikai értékét és jellemzőjét is, mint a szakítószilárdság, szakadási nyúlás, összenyomhatóság és más jellemző értékét. A Shore A skála minél magasabb (90 ShA) értéket mutat annál keményebb a kiválasztott alapanyag és ezzel együtt a belőle készülő végtermék.
A szilikongumi minden esetben egy rugalmas anyag. A legtöbb elasztomerhez képest már kis erőhatásra is nagymértékben deformálódik és az erőhatás megszűnte után (minimális maradó deformációtól eltekintve) ismét felveszi eredeti alakját és megjelenését. Szükség esetén ezt a tulajdonságát ismétlődő, deformációs ciklusok során is képes megőrizni. Viszkoelasztikus viselkedés miatt a szakítószilárdság mértéke függ a deformáció sebességétől. A hosszú molekulák nem pillanatszerűen, hanem időben elhúzódva reagálnak a húzásra.
A gyakorlati világban a szilikongumi úgy szakad el, hogy az erőhatás miatt létrejövő kontrakciós rész egy gyenge pontján keletkezik egy mikro repedés és ez a repedés végigterjed az adott pont teljes keresztmetszetén. Ezek a gyenge pontok lehetnek inhomogenitások (szilárd szemcsék, légzárványok, alulvulkanizálódott anyagcsomók) különféle anyagok, szennyeződések határfelületei, már meglévő karcolások, technológiai hibák, de felhalmozódhat feszültség akár a szilikon termék alakjából és gyártástechnológiai sajátosságából is. Sajnos, ha egy repedés megindul a szilikon alkatrészen, akkor azt a kémiai kötések sem állítják meg.   


Szilikonok  elektromos  jellemzői

 
A  szilikonok  sok  kíváló  tulajdonságuk mellett  elektromos  tulajdonságaikban  is  kiemelkedőek. Elsősorban  villamos  szigetelők  akkor  is,  ha  a  vezeték  amit  bevonnak,  melegszik  / pl. nagy  teljesítményű  villanymotorok  szénkefekivezetései /  akkor  is  ha  üzemi  hőmérsékletük  a  környezeti  hőállapot  miatt  magas / pl.  motortéri  vezetékek  burkolatai /  de  akkor  is  ha  ennek  ellenkezője  igaz  / pl.  hűtőkamrák, hűtőszekrények  ipari  méretű  vezetékei,  vagy  extrém  beépítések  esetén / 
A  szigetelő  képesség, villamos megfelelője  az  átütési  szilárdság  10…18 kV/ falvastagság mm  választott  anyagtípustól  függően.  A  magasabb  érték  töltetlen  VMQ  szilikonokra,  az  alacsonyabb  értékek  az  elsősorban  töltött,  vagy  fémoxidokkal  hőstabilizált  alapanyagokra  vonatkoznak.
A  szilikonok  Igen  jó  szigetelőképességük  mellett   villamos  vezetők is  lehetnek. Erre  speciális  keverékek  állnak  rendelkezésre  igen  magas  elemi  grafit  tartalmuk  révén /  elektródák, izomstimuláló  eszközcsaládunk  ezen  anyagokra  épít/  . Ezen  anyagok  fajlagos  ellenállása  4…8 Ohm/méter. Színük  nem  választható,  csak  fekete  színben  léteznek.
Az  elektromos  jellemzők  között  említjük  a  sztatikus  feltöltődésre  való  hajlamot.  A  szilikonok  sajnos  hajlamosak  a  statikus  feltöltődésre , ezért  robbanásbiztos  alkalmazásoknál  alkalmazásuk  korlátozott. Adalékolással  a  statikus  feltöltődés  csak  időszakosan  mérsékelhető, de  végleges  jellemzővé  nem  tehető.  Antisztatikus  szilikon  csak  vezetőképes  szilikonokból  gyártható,  ezek pedig  méregdrágák…
Szilikonok hőstabilitása:A szilikonok alkalmazhatósági hőfoktartománya a gumiiparon belül a legszélesebb. Metil szilikonok esetén és felhasznált hőstabilizátorok nélkül ez a tartomány egészen – 50 C°….+180 C°között értelmezhető. Speciális szilikonok alkalmazásával a hidegállóság kitolható egész – 90 C°-ig és különböző típusú hőstabilizátorok bekeverésével a hőállóság egész 320 C°-ig növelhető. Ezen hőfok felett a szilikon, mint polimer megsemmisül. Olvadás és csöpögés nélkül apránként elridegedik és elmorzsolódik.
A szilikon termékek még szélsőséges hőmérsékleti viszonyok mellett sem veszítik el fizikai, mechanikai, kémiai és elektromos tulajdonságaikat. Szakítószilárdság, összenyomhatóság és rugalmasság gyakorlatilag a teljes hőmérséklet skálán mérve állandó. Ezért is alkalmazhatók a szilikon termékek sütőajtók, pékipari kemencék, autoklávok, orvosi sterilizátorok vagy épp hűtőajtók és hűtőkamrák hő is hidegálló tömítéseiként, vagy vezetéki csőrendszereként.
A hőstabilizátorok felhasználásával a szilikon késztermék színét meghatározza, de hőállóságán kívül más paraméterét és jellemzőjét nem befolyásolja.


Szilikon termékek optikai tulajdonsága:A szilikon alapanyagok és a sztenderd szilikon termékek általános esetben transzparensek, falvastagság függvényében akár üvegszerűen átlátszóak. Az ipar és számos felhasználási körülmény viszont színes, mondhatni a szivárvány minden színét követelő színvilágot ír számunkra elő. Legyen az szilikon ablakszigetelés, ördögbot, kávéautomata szilikon cső, vagy orvostechnikai szilikontermék, vagy csak egy egyszerű dizájn termék mind önálló és egyedi színvilággal rendelkeznek. A szilikon termék szerencsére rendkívül jól színezhetők figyelembe véve a kültéri, orvosi vagy élelmiszeripari felhasználások sajátosságait is. A színezékek minden típusa hőálló, UV álló nem fog, nem hagy nyomot és nincs festék kivándorlás a termékből. A színezékek RAL skálán található számok alapján azonosíthatók. Így egy termék vizuális megjelenésének szinte már csak a fantázia szabhat határt.

Szilikonok vegyszerállósága:
A szilikongumiból készült termékeink kiváló vegyszerállósággal rendelkeznek. „Ökörszabályként” alkalmazhatjuk, hogy a termékeket elsősorban csak a szénhidrogén származékok és az aromás vegyületek oldják. Ilyen közeggel érintkezve a szilikon megduzzad, majd fokozatosan elkocsonyásodik és elroncsolódik.
A szilikon termékek tökéletesen ellenállnak a savaknak, lúgoknak, alkoholnak és általános hidraulika olajoknak. Kémiai stabilitásuk és tisztaságuk feljogosítja őket gyógyszeripari és orvosi felhasználásokra is. Kiválóan sterilizálhatók és csírátlaníthatók mind gőzös, mind sugaras sterilizátorokban.
A szilikongumi termékeknek nagyon jó a vízzel szembeni ellenálló képessége és rendkívül alacsony a vízfelszívó képessége, de ellenállóak a légkörben található gázokkal és folyadékokkal szemben, mint például a tengervíz, esővíz és ózon.
Vegyszerállósági táblázatunkban megpróbáltuk összefoglalni a leggyakrabban használt vegyszerekkel szembeni ellenálló képességüket a Partnereink számára. Természetesen, ha bizonytalanok a döntésben kérje kollégánk szakvéleményét a 06-30-648-1665 telefonszámon, vagy a sari.gabor@sariszilikon.hu email címen.

A szilikongumi kémiai tulajdonságai miatt bizonyos mértékig égésálló készítmények és kielégítik az DIN 4102, UL 94 HB szabványokat.


Elérhetőségek

Sári Gábor /
ügyvezető, szakmai vezető

06-30-648-1665 / sari.gabor@sariszilikon.hu

Ifj Sári Gábor /
kis és nagykereskedelmi értékesítés
06-30-327-7255 / sari.gistvan@sariszilikon.hu

Sáriné Sz. Terézia /
számlázás, minőségügy

06-30-611-0301 / info@sariszilikon.hu

Telefonos rendelés:
06-30-648-1665
06-30-332-6670


Szakmai információk:

06-30-327-7255
06-30-648-1665

Vevőszolgálat:

06-30-611-0301
/
ügyfelszolgalat@sariszilikon.hu

Bevásárlókosár

Elérhetőségeink


Elérhetőségek

Sári Gábor /
ügyvezető, szakmai vezető

06-30-648-1665 / sari.gabor@sariszilikon.hu

Ifj Sári Gábor /
kis és nagykereskedelmi értékesítés

06-30-327-7255 / sari.gistvan@sariszilikon.hu

Sáriné Sz. Terézia /
számlázás, minőségügy

06-30-611-0301 / info@sariszilikon.hu


Telefonos rendelés:
06-30-648-1665
06-30-332-6670


Szakmai információk:

06-30-327-7255
06-30-648-1665

Vevőszolgálat:

06-30-611-0301
ugyfelszolgalat@sariszilikon.hu


Gyártói weboldal:

www.szilikonfeldolgozo.hu

www.sariszilikon.hu

Akciós szilikon termékek

800x600x3 mm-es szilikon lemez
800x600x3 mm-es szilikon lemez

bruttó 10.515 HUF
AKCIÓ! - 7%
bruttó 9.820 HUF

További akciós termékek

Futópad szilikon olaj


Szilikon olajok futópadok kenéséhez optimalizálva.
Kiváló kenés és hosszú élettartam, még extrém terhelések és
hőmérsékletek mellett is megörzik kenő és csúsztatóhatásukat.


Wacker AKM-750, Wacker AK M-1000


A termék a következő kiszerelésekben érhető el:
250 ml
500 ml
1000 ml
5000 ml

Szilikon hotlineNagyobb mennyiségű és viszonteladói igény esetén, vagy a webáruházban nem található termék miatt kérje egyedi ajánlatunk.

Azonnali információkérés vag
y alkalmazástechnikai problémák kezelése.

Vendégkönyv

Vásárlói vélemények:
Itt várjuk a keves vásárlóink véleményeit,
mert minden egyes értékelés segít,
jobbá és egyedibbé tenni az oldalunkat és
szilikon termék kínálatunk.
 

A hazai szilikonpiacon elsőként kaptuk meg
a megbízható cég program elismerését, melyet a
vásárlói vélemények alapján ítéltek meg a
Sári Szilikonfeldol
gozó Kft. részére.A Sári Szilikonfeldolgozó Kft. gyártási és
keresekedelmi tevékenységét
MSZ EN ISO 9001:2009
minőségügyi rendszer ellenőrzi és tanusítja.
A Sári Szilikonfeldolgozó Kft webáruházának
kialakításában és működtetésében a hatályos
jogi és fogyasztóvédelmi és adatvédelmi szempontok
figyelembevételével végezzük a feladatainkat.

Friss információk, hírek és némi háttér arról,
hogy kik vagyunk és mit képviselünk. Egy vidám családi
csapat vagyunk egy szakmai és barátságos webáruház mögött.

Szilstrip szilikon profil

Nútba hengerelhető Szilstrip ablak és ajtószigetelő szilikonprofilok a Sári Szilikonfeldolgozó Kft gyártmány palettájából

Nyílászáró tömítés

Áraink:

Ø6 mm Szilstrip szilikonprofil 89 FT/m+Afa

Ø8 mm Szilstrip szilikonprofil 94 FT/m+Afa

Ø10 mm Szilstrip szilikonprofil 104 FT/m+Afa

Ø12 mm Szilstrip szilikonprofil Brutó 130 FT/m+AfA


További nyílászáró profilok


Rendelését mennyiségi felárak nélkül igény szerint GLS futárszolgálattal juttatjuk el az Ön számára. Üzemünkben személyes átvétellel is vásárolhat ahol betekintést nyerhet a szilikon termékek előállításába.


Webáruház készítés és bérlés

0.33 mp
KAPCSOLAT

   06-30-648-1665
   1097 Budapest Kén u. 8. Csak előre
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉLSzilikongumi lemez    Szilikon lap    Szilikongumi lap    Szilikon zsinór    Szilikon ragasztó    Szilikon tömítőpaszta    FBS szilikon ragasztó    Szilikon csúszásgátló    Szilikon cső    Szilikon tömlő    Szilikon izoláló cső    Szilikon szigetelő csövek    Önthető szilikon    RTV-DC folyékony szilikon    RTV 2 önthető szilikongumi    RTV C1 beágyazó önthető szilikon    RTV V1 Hőálló önthető szilikon    Élelmiszeripari önthető szilikon    Önthető szilikon katalizátorok    Szilikon karima    Szilikon lapos tömítés    Szilikon profilok    Szilikon alapanyagok keverése    Szilikon coumpand    Szilikon keverék préseléshez    Borász szilikon dugó    Horgászati szilikonok    Szilikon D profilok    RC modell szilikon cső    Szilikon gömbzsinór    Négyzet szilikonszalag    Szilikon olaj webáruház    Szilikon olaj M-50    Szilikon olaj M-100    Szilikon olaj M-350    Szilikon olaj M-500    Szilikon olaj M-750    Szilikon olaj M-1000    Futópad szilikon olaj    Wacker szilikon ragasztók    Wacker E 41 szilikonragasztó    Wacker E 43 szilikonragasztó    Enbrió kiváltó szilikon tömítés    Szilikonzsír    Grafitos szilikonzsír    Teflonos szilikonzsír    Élelmiszeripari szilikonzsír    Hőálló kávégép szilikonzsír    Egyedi szilikon pálinkafőző tömítés    Sári Szilikonfeldolgozó Árgarancia

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés